Lav din egen hjemmeside med Elementor Pro og spar penge

Lav din egen hjemmeside med Elementor Pro og spar penge

Det kan være en dyr fornøjelse at få lavet en hjemmeside, og det er ikke altid, at man får lige præcis det, man ønskede. Har du derfor ekstra tid i din virksomhed, så kan det være en god idé at lave din egen hjemmeside selv. Du sparer en del penge, og du lærer en del om web design samt WordPress.

 

Elementor Pro: Det bedste tema til WordPress?

Hvis du allerede har en hjemmeside til din virksomhed, så er denne sandsynligvis lavet i WordPress. WordPress er nemlig det mest populære CMS, der findes på nuværende tidspunkt. Det er meget nemt at publicere nye artikler og tilføje produkter, hvis du anvender det i kombination med WooCommerce.

 

Mange tror, at WordPress udelukkende er til blogging og at alle temaer får hjemmesiden til at ligne en form for blog. Det er dog ikke tilfældet, hvis du anvender Elementor (gratis) eller Elementor Pro (fra 49 dollars om året). Du kan få din hjemmeside til at ligne noget helt andet end en blog. Du bestemmer alt, og der findes rigtig mange plugins, der er specifikt udviklet til Elementor. Elementor fungerer på den måde, at du har en såkaldt “live editor” med drag and drop, hvor du kan se ændringerne med det samme.

 

Ifølge en Elementor anmeldelse er Elementor Pro nok det bedste tema til WordPress på nuværende tidspunkt. Det anvendes på over 5 millioner hjemmesider baseret på WordPress, så der er masser af hjælp at hente, hvis du skulle være i tvivl om noget. Hvis vi skulle komme med bud på alternativer, så kan temaet Divi også nævnes.

 

Forskellen på Elementor og Elementor Pro

Før du køber Elementor Pro, så har du mulighed for at teste en begrænset gratis version. Denne hedder bare Elementor. For at få det hele til at fungere, skal du installere temaet Hello Elementor først. Herefter beder dette tema dig om at installere Elementor eller Elementor Pro pluginnet. Pluginnet aktiverer builderen og giver WordPress ekstra funktionalitet. Hello Elementor og Elementor Free/Pro skal nærmest ses som en samlet pakke.

 

Når du har installeret Elementor, så har du muligheden for at designe alle aspekter af din WordPress hjemmeside. Enten fra bunden eller fra skabeloner. Skabeloner kræver, at du har Pro. En væsentlig forskel på gratis versionen og Pro versionen er antallet af moduler, du kan anvende. Gratis versionen af Elementor giver dig mulighed for at anvende basale moduler som tekst og billeder, men skal det være mere avanceret, skal du have Pro.

 

Ulemper ved Elementor

Der er selvfølgelig altid ulemper, men heldigvis er der ikke mange af dem, når det kommer til Elementor Pro. Med Elementor Pro kan du meget nemt bygge en pæn hjemmeside, hvis du anvender deres skabeloner. Skal du derimod bygge det fra bunden, så kan det være problematisk at få det til at se lige så pænt ud, hvis du ikke ved noget om basal HTML og CSS. Selv om du ikke direkte skal kode i Elementor, så er det altid en fordel at vide noget om hvordan det virker i baggrunden.

 

Elementor kan også kun hjælpe dig med den visuelle del af din hjemmeside. Skal du have noget ekstra funktionalitet, så skal du enten købe ekstra plugins eller finde en udvikler, der kan gøre det for dig. Det er vigtigt, at du ved, at Elementor er en såkaldt “page builder” og ikke så meget andet.

 

Hvis du kan leve med ovenstående ulemper, så er Elementor et fantastisk tema til WordPress, og det anvendes af flere og flere brugere hver dag på grund af de mange funktioner. Start eventuelt med gratis versionen og find ud af, om det er noget for dig.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes