4 tips til at undgå, at din virksomhed bliver hacket

4 tips til at undgå, at din virksomhed bliver hacket

Desværre oplever mange virksomheder hvert eneste år, at de bliver hacket. Det går som regel ud over kunderne og koster dyrt. Selvom det er en hård kamp, kan det godt lade sig gøre at undgå hackerangreb, hvis du gør dit bedste for at forebygge det.

Få filtreret e-mails

Om det bare er dig, eller om der også er flere medarbejdere i virksomheden, er det vigtigt, at virksomhedens mailprogram er sat op til at filtrere spammails væk. Dette er vigtigt for at undgå, at alle ikke kan sende e-mails afsted til jer – og dermed også undgå at trykke på links, der spreder virus eller det, der er værre.

 

Nogle spammails lykkes dog med at komme gennem filteret alligevel. Så vær altid på vagt og vær skeptisk overfor de mails, der kommer ind.

Tag backup af dit IT-system

 

Uanset hvor meget eller hvor lidt IT, du bruger i din virksomhed, er det vigtigt, at du får taget en backup. For når du tager backups sikrer du dig, at du ikke mister en masse data, hvis et hackerangreb skulle ske. Det vil i den grad gøre skaden mindre for dig.

 

Selvom mange godt ved, at en backup er vigtigt at gøre, er der desværre mange, der ikke får det gjort. Og det er til stor ærgrelse, når hackere lykkes med at få adgang.

Opdater, opdater, opdater!

Der vil altid være huller i IT-systemer. Derfor kan du ikke opdatere nok. For når du opdaterer, får du lukket huller, som udviklerne bag IT-systemet har fundet – og altså forhåbentligt også inden, hackerne finder dem og skaffer sig adgang den vej. Sørg derfor for at opdatere, så snart du får besked om, at der er en ny udgave tilgængelig af det system, du benytter. Det gælder også det system, din hjemmeside kører på.

Få installeret et virusprogram

Virusbeskyttelse er alfa og omega for, at din virksomhed ikke i tide og utide rammes af virus. Et professionelt virusprogram sørger for at filtrere virusser fra og sikrer dermed også, at der ikke sker hackerangreb.

 

Dette program skal dog også opdateres for at køre optimalt hele tiden.

 

Du kan altid se mere her om, hvad der er vigtigt i forhold til at drive en forretning, og hvad du bør være opmærksom på.

Du burde helt sikkert også overveje at få en Cyberforsikring, det kan du gøre hos blandt andet Almindelig Brand,

 

 

 

 

 

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes