Find PTFE & PEEK elementer hos en online forhandler

Find PTFE & PEEK elementer hos en online forhandler

I enhver produktionsvirksomhed er funktionel tætning af maskinel og rørføringer central i forhold til optimering af processer.

 

Med de rette tætningssystemer beskytter du dig mod spild og fejl i produktionen. Det er derfor vigtigt at du vælger de rette tætningselementer, for eksempel pakninger og andre komponenter, når virksomhedens proces apparatur skal sikres.

 

Der findes rigtig mange forskellige komponenter til tætningssystemer, og hver af disse har sit eget specifikke formål. Det er således vigtigt at du vælger de helt rette tætningselementer fra begyndelsen. Og derfor bør du være på udkig efter en troværdig leverandør af disse – gerne én med mange års erfaring og ekspertise.

 

Vælg A/S Gunnar Haagensen som din leverandør af tætningselementer

 

En sådan leverandør finder du i den velrenommerede danske virksomhed A/S Gunnar Haagensen. A/S Gunnar Haagensen har igennem ti årtier leveret pakninger og andre tætningselementer til danske industrivirksomheder, og har ikke uden grund optjent et ry som en af Danmarks bedste leverandører og samarbejdspartnere når det handler om komponenter til tætningssystemer.

 

A/S Gunnar Haagensen har gennem årene erhvervet sig et kæmpe erfaringsgrundlag og stor ekspertise inden for tætningssystemer og er derfor særdeles godt rustet til at levere tætningselementer til netop din virksomhed. Uanset om du har brug for standard komponenter, eller om du ønsker specialfremstillede pakninger eller formstøbte tætningselementer, kan A/S Gunnar Haagensen hjælpe dig med at optimere din løsning. Og det til nogle af markedets mest rimelige priser.

 

Find PTFE & PEEK elementer hos A/S Gunnar Haagensen

 

Blandt de typer af tætningselementer, du kan finde hos A/S Gunnar Haagensen, er PTFE & PEEK elementer. PTFE er det der kaldes for en høj krystallinsk plast, og tilhører fluorplast gruppen. PTFE er kendt for de lave friktionsegenskaber og har en glimrende kemikaliebestandighed over for syre, base og diverse opløsningsmidler. Da PTFE samtidig har rigtig gode elektriske og dielektriske egenskaber, og der ud over ingen fugt absorption, er materialet særdeles velegnet til tætnings formål.

 

Det lignende materiale PEEK er et delkrystallinsk materiale som ligeledes kan præstere en høj grad af metallisk styrke og resiliens samt kemikaliebestandighed og modstandsdygtighed over for temperatur, UV lys, statisk elektricitet samt angreb fra mikro organismer som for eksempel bakterier eller svampe. PEEK har ydermere den fordel at materialet kan gamma steriliseres, hvorfor det fortrinsvis bruges til medicinske instrumenter og andet følsomt apparatur.

 

Hos A/S Gunnar Haagensen kan du købe drejede emner i PTFE

 

Blandt de PTFE & PEEK elementer, du kan bestille hos A/S Gunnar Haagensen, finder du stempeltætninger, hydrauliktætninger, o-ringe, roterende tætninger, stangtætninger og føringsbånd. Samtlige PTFE & PEEK elementer, du finder hos A/S Gunnar Haagensen, er fremstillet i prima materialer og lever selvfølgelig op til alle internationale krav og standarder inden for området.

 

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes