Disse muligheder har du, hvis du skal have en erhvervskonto

Disse muligheder har du, hvis du skal have en erhvervskonto

Der er rigtig mange muligheder, når du skal have dig en billig erhvervskonto. Dette skyldes, at du som dansk virksomhed har mulighed for både at få en erhvervskonto i Danmark og i udlandet. Hvis det er første gang, du skal have sådan en konto, så er du nok interesseret i at få dig et godt overblik over mulighederne. Dette får du i denne artikel, hvor vi beskriver dine muligheder.

 

Den billigste erhvervskonto

Leder du efter den billigste erhvervskonto, så er det nok Nykredit igennem Dinero. Hvis du ikke allerede kender Dinero, så er det et af de mest anvendte regnskabsprogrammer i Danmark. Det fungerer meget godt, og du kan faktisk oprette en gratis konto og anvende den til dit regnskab i din virksomhed.

 

Uanset om man betaler for DInero eller ej, så kan man få en erhvervskonto hos Nykredit igennem Dinero. Prisen afhænger dog af, hvilket abonnement du har hos Dinero. Har du eksempelvis Dinero Pro til 99 om måneden, så skal du betale 1000 i oprettelse. Dette kommer til at koste dig 3376 efter 2 år. Dette er selvfølgelig plus abonnementet for Dinero Pro, men det betaler du vel uanset om du får en erhvervskonto eller ej. Regnskabet skal laves.

 

Der er en del fordele ved at få den ovenstående form for erhvervskonto. En af de største fordele er, at du kan indsætte op til 100000 og få 0 procent i rente. Det er meget godt, fordi man jo betaler negativ rente i andre banker. Du kan selvfølgelig også forbinde din konto med Dinero.

 

Du kan også finde en oversigt over de bedste regnskabsprogrammer her, hvis du ikke ønsker at anvende Dinero.

 

Et godt dansk alternativ

Hvis du ikke har gode erfaringer med Dinero eller Nykredit, så er der heldigvis også en anden dansk mulighed, hvor du ender med en billig erhvervskonto. Lad os præsentere Lunar Way Erhverv, som nu går under navnet Lunar Business med pakkerne Grow og Solo.

 

Pakken Solo er nok den pakke, de fleste går med. Oprettelsen er gratis, og du betaler kun 2450 om året for denne konto. Efter 2 år har du betalt 4900 for denne type konto. Dette tal er blot for at sammenligne med Dinero, fordi der betales for oprettelse hos dem, hvis du ikke har Dinero Total.

 

Ønsker du flere kort og konti, så kan du også få Lunar Grow til 4250 om året. Dette er relativt billigt, hvis du dividerer prisen med 3 – fordi du jo får 3 konti og 3 kort. Det er dog ikke alle virksomheder, der har brug for dette.

 

FIk vi også nævnt, at du betaler 0 procent i rente på indestående op til 250000?

 

Gratis erhvervskonto i udlandet

Du kan også få en gratis erhvervskonto i udlandet ved at oprette dig hos Wise Business eller Revolut Business. Disse banker tager imod kunder fra Danmark, og mange har gode erfaringer med begge.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes