Telefoni og internet til erhverv – stil store krav

Telefoni og internet til erhverv – stil store krav

Du kan tillade dig at stille store krav, når du skal vælge erhvervstelefoni og erhvervs internet. Teknologien er i dag så moden, at det er let at få adgang til både høj kvalitet og høj hastighed uden at betale en formue.

En samlet løsning

Den bedste teknologi er ofte specialiseret, og ofte må man købe ind hos flere forskellige udbydere for at kunne sammensætte en løsning, der passer til ens behov. Når det kommer til telefoni og internet kan det dog meget ofte betale sig at satse på én udbyder, som leverer fastnet/IP-telefoni, mobiltelefoni og internetforbindelse samlet.

For telefoniens vedkommende er der således et oplagt behov for gnidningsfrie overgange mellem den stationære telefon, som enten står på skrivebordet eller lever i ens computer og mobilen. For internettets vedkommende kan trafikken komme flere steder fra og fungere fint alligevel. Men overvej, om ikke, det er nemmere at overskue regningerne og sammenhængen, hvis den internetforbindelse, jeres IP-telefoni fx kører på, kommer fra samme udbyder som selve telefonien.

Vælg mellem mange telefoni-features

Erhvervstelefoni er i dag lig med cloudbaserede løsninger. Uni-tel leverer fx en løsning, som både kan vedligeholdes og op- og nedskaleres, mens I har teknikeren i røret. Fordi det hele er internetbaseret, kan det som regel klares helt uden teknikerbesøg.

Nogle af de features, I kan forvente af moderne telefoni er følgende:

  • Omstilling
  • Gratis interne kald
  • Køer
  • Velkomsthilsen
  • Telefonsvarer
  • Profil
  • Statistik
  • Telefonmøde- og konferencekald

I forbindelse med corona blev det hverdag at holde møder og konferencer online. Også den feature kan man stille store krav til i dag. Læs mere om Uni-tels løsninger på området her.

Stil krav til internethastigheden og driftssikkerhed

Der er ikke grund til at acceptere lange svartider på sin internetforbindelse. Uanset, om I vælger det hurtigste eller det næsthurtigste.

Fibernet er den nye standard inden for lynhurtige internetforbindelser og meget udbredt. Teknologien bruger lyslederkabler i stedet for traditionelle kobberkabler og den er både lynhurtig og ekstremt stabil. Fibernet giver jer rigeligt med kapacitet til alle i virksomheden, og I kan vælge præcis den båndbredde, I har behov for. Samtidig med optimal driftssikkerhed.

Fibernettets forgænger er xDSL og kaldes ofte for ’traditionelt internet’. Det behøver dog på ingen måde være langsommeligt. xDSL-forbindelsen kommer ind via kobbernettet og giver fortsat solide båndbredder. Dermed kan det altså opfylde behovene for internet i selv meget travle, moderne virksomheder. Der er dog visse steder i landet, hvor det går langsomt.

Se mere om telefoni og internet på Uni-tel.dk

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes