Teambuildingøvelser indendørs

Teambuildingøvelser indendørs

Det siges, at der kan være store udfordringer med at samarbejde på en arbejdsplads, fordi man har en tendens til at holde meget fast på sit eget område. Dette er en helt naturlig reaktion, fordi vi i sin tid som stammefolk måtte beskytte vores domæne og være sikre på via denne vej at andre ikke overtog det sted, som man holdt til. Det var dermed en strategi for overlevelse og denne kan gå igen i vores krybdyrshjerne, når vi skal løse en opgave på arbejdet. Derfor er det godt med et firma arrangement, der kan afhjælpe disse tendenser.

Teambuildingøvelser er vejen til bedre samarbejde

Det viser sig dog, at hvis vi formår at slippe kontrollen lidt og give slip på det, som vi anser for at være “vores” arbejdsområde, ja, så bliver det hele mere fleksibelt og agilt og der er større chance for at løsningen af en opgave eller en udfordring vil blive langt bedre, langtidsholdbar og mere effektiv. Hvordan lærer man så at slippe kontrollen lidt og overlade nogle opgaver til kollegaen eller hele teamet? Ja, det kan man med fordel lære ved at lege det frem på en dag, hvor I laver teambuildingøvelser indendørs til et unik og anderledes firma arrangement. Her lærer I at løse en stor del udfordringer og opgaver i kraft af lege og samarbejdsøvelser, der giver jer større bevidsthed om, hvordan I kommunikerer sammen, når det hele går stærkt.

Virtual Reality – en simulation af virkeligheden

Med Virtual Reality bliver I sat overfor en krisesituation, hvor I skal redde en dreng. Denne dreng er dermed, i denne virtuelle verden, afhængig af, at I kommunikerer klart til hinanden, fordi det kun er en af jer ad gangen, der er inde i Virtual Reality verdenen. Derfor skal den ene hele tiden kommunikere til den anden, hvad denne oplever og den anden skal være god til at lytte og reagere på det kommunikerede.

Lær at kommunikere klart med teambuildingøvelser

Dette gør, at man måske opdager, at denne VR-virkelighed kan ligne den bevidsthed, man selv går rundt med til dagligt – jamen, kollegaen må da næsten kunne gætte, hvordan JEG oplever virkeligheden, så dette behøver jeg ikke at kommunikere ud eller gøre klart. Jo, finder du så ud af, det gør du, for I har, ligesom I virtual reality to forskellige måder at opfatte verden på og derfor er kommunikation på en klar maner ekstra vigtigt for at I kan komme i mål med jeres løsning af opgaven i teamet. En win-win for alle.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes