Office 365 – Lær mere om jeres programmer

Office 365 – Lær mere om jeres programmer

Microsoft Office bliver brugt i mange virksomheder i større eller mindre grad. De forskellige programmer er designet til at gøre et arbejde så effektivt og nemt som muligt. Desværre er der mange medarbejdere, der ikke ved, hvordan de skal bruge de forskellige funktioner, der kan gøre deres arbejde nemmere. Mange steder bliver der implementeret nye programmer eller nye systemer, uden at medarbejderne får de nødvendige informationer til at udnytte disse programmer optimalt. Derudover får de ikke tid til at lære programmerne og lærer kun de funktioner, der er nødvendige for at løse en opgave her og nu, hvor en anden funktion måske kan gøre løse flere opgaver mere effektivt.

Få styr på programmerne

I Microsoft Office kan de fleste programmer dele filer, så når opgaven er lavet en gang i et program, kan den redigeres i et andet program uden, at den skal laves igen, og opgaverne kan sendes nemt uden at skulle åbne en mail. Der er dog mange programmer og mange funktioner i hvert program, så det kan være svært at overskue. Med Microsoft Office kurser kan du eller dine medarbejdere lære nye funktioner og nye måder at løse opgaver på. Selvom en løsning ikke specifikt passer til dine opgaver, vil det give dig inspiration til at forsøge nye og hurtigere måder at lave dit arbejde.

Bliv effektiv med jeres software og find et kursus her. Du kan tage forskellige kurser, så kursusforløbet passer præcist til det, du har brug for at lære. Hvis der er implementeret nye programmer i din virksomhed, kan det også betale sig at flere medarbejdere tager på samme kursus. Kurserne bliver afholdt i kontortiden, i weekenden, eftermiddage og aftenener, så du kan vælge en tid, der passer til dig eller din virksomhed.

Infrastrukturen

IT handler dog ikke kun om nye programmer, der bliver brugt i virksomheden. Der er mange forskellige systemer og IT-løsninger på markedet, der hele tiden udvikler sig. Det er svært at have overblik over dem alle. Derfor kan det være en god idé med rådgivning og vejledning i hvilke løsninger, der passer bedst til din virksomhed og dens arbejdsopgaver. Få styr på jeres IT-infrastruktur her. Du kan få hjælp til at implementere en ny IT-infrastruktur, som tager udgangspunkt i din virksomheds behov, du kan få et tjek for at finde ud af om systemet kan optimeres, så arbejdet kan udføres mere effektivt eller om sikkerheden er i orden.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes