Materialet kort

Materialet kort

Lad mig fortælle dig lidt om materialet kork

Hør nu en grøn fortælling om et rigtig skønt materiale med mange gode kvaliteter

De, som kender mig, ved, at jeg er lidt af en nørd. Jeg har mine særinteresser, men jeg interesserer mig for det meste, og når noget finder min interesse, så går jeg tit all in på at nørde omkring det. Jeg vil gerne fortælle jer lidt om min store begejstring for materialet kork. ja, netop: kork. Det er et af de rigtig gode og miljøvenlige materialer med rigtig mange gode materialer.

 

Kork træ

Find det produkt i kork træ, som er lige dig

Der findes utrolig mange gode produkter af materialet kork træ. Det kunne eksempelvis være sandaler eller yoga måtter. Der er nemlig rigtig mange ting, man kan lave af kork, og materialet er kommet på mode igen, fordi det er mere bæredygtigt end mange andre produkter ude på markedet. 

 

Når du går ind og søger efter korkprodukter, kan du finde rigtig mange gode, nye produkter, fordi folk virkelig har fået øjnene op for, hvor godt materialet er. Det er bare at komme i gang med eftersøgningen. du behøver ikke at lede længe.

Hvad søger du egentlig efter …

Lad mig nu fortælle dig, hvad jeg selv søger efter. Det kan måske hjælpe dig til at finde det, som du selv søger efter, hvem ved …

 

Jeg søger efter produkter, der har så grøn en profil som overhovedet muligt. Kork er et materiale, der er lavet af bark, og barken kommer fra kork træet, Quercus Suber L. Barken har den virkeligt gode kvalitet, at den regenererer sig selv efter hver eneste høst. Man kan skrabe bark af det samme træ rigtig rigtig mange gange i løbet af træets levetid, så det er et meget miljøvenligt materiale. Det søger jeg efter. Gør du ikke også?

 

Flere grønne kvaliteter

Kork har yderligere den helt vildt gode grønne kvalitet, at den optager mere kuldioxid end det afgiver, så det er et plus materiale, hvad angår det helt store CO2 regnskab. Kork har også et naturligt limstof, så man behøver slet ikke at tilsætte nogen form for lim, når man omformer det, for det gør det helt af sig selv. Kork er også utroligt holdbart, da det nærmest ikke ældes, men ligner sig selv efter mange år. Desuden afgiver det ingen skadelige stoffer, der kan give allergier. Sikke et skønt materiale!

 

Kork er endvidere meget modstandsdygtigt overfor varme og isolerer rigtig, rigtig godt, så man kan bruge kork til rigtig mange ting.

 

Grøn livsstil, grønne materialer

En lille sang om kork 

Ja, her har du så hørt min lille sang om materialet kork. Jeg har naturligvis nørdet rigtig meget omkring forskellige af de gode og grønne materialer, og jeg har forsøgt at formidle dette på bedste vis gennem min lille sang her. Jeg må indrømme, at kork er blevet et af mine yndlings materialer, hvad angår grønne materialer. Jeg vil ikke sige, at jeg er forelsket, men det er da noget, der ligner.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes