Bob-linkbuilding.dk lancerer ny måde at sælge linkbuilding på

Bob-linkbuilding.dk lancerer ny måde at sælge linkbuilding på

Bob-linkbuilding.dk lancerer ny måde at sælge linkbuilding på

Vil du gerne have mere trafik og flere kunder fra Google? Det kan du få med bedre og billigere linkbuilding igennem Bob-linkbuilding.dk, som har lanceret en ny måde at sælge linkbuilding på. Her kan du få adgang til +360 danske hjemmesider, hvor du frit kan få links fra, lige når det passer dig. Det koster kun en brøkdel af, hvad det koster hos de professionelle SEO-bureauer.

Få adgang til nye hjemmesider hver måned

Hos Bob-linkbuilding.dk kommer der nye hjemmesider til hver måned. Her kan du være sikker på, at dine links bliver stærke og relevante, fordi de er emne-specifikke. Det er erfarne SEO-specialister, som står bag konceptet, så de ved, hvad de laver. Det betyder, at du ikke ender med nogle dårlige links og uden relevans. Det får du mange andre steder men ikke her.

Du kan både bruge konceptet her, hvis du laver søgemaskineoptimering på én eller flere hjemmesider. Pas dog på med at linke til emner omkring lån, våben, sex, piller, gambling eller lignende.

Hvordan fungerer konceptet til linkbuilding

Hvordan fungerer konceptet så, tænker du? Her får du hurtigt de fem nemme trin til at få din linkbuilding op at køre.

 1. Tilmeld dig først. Det er nemt og hurtigt.
 2. Du har nu adgang til hele listen med hjemmesider.
 3. Køb eller skriv de artikler, du ønsker, skal udgives.
 4. Bestem, hvornår dine links skal online.
 5. Se dine hjemmesider få højere placeringer i Google.

Har konceptet fået gode anmeldelser?

Svaret er ja. Konceptet med billig adgang til at linkbuilde har fået gode anmeldelser. Flere kunder roser BOB linbuilding, fordi det er et supernemt og billigt koncept. Samtidig slipper kunderne for store regninger til at linkbuilde, hvilket er en fordel for kunder med et mindre budget til markedsføring.

Hvordan kan BOB Linkbuilding være billigere og bedre?

Konceptet er bedre og billigere, fordi du har adgang til i over 360 relevante og SEO-stærke hjemmesider. De er alle udvalgt af en SEO-ekspert, som har ca. 10 års erfaring. Husk, at der kommer nye hjemmesider til hver måned. I stedet for at betale en konsulent eller et bureau en pris per link i samme styrke og kvalitet, kan du nu selv skabe helt op til 50 link hver eneste måned for en meget mere attraktiv pris.

Her kan du lave links præcis, som SEO-bureauerne gør det

Med konceptet kan du lave søgemaskineoptimering præcis som alle de professionelle SEO-bureauer gør det. Det koster bare kun en brøkdel af prisen. Det er helt enkelt, hvordan det er muligt. Det er muligt, fordi du ikke betaler til hverken konsulent- eller direktørlønninger, dyre lokaler eller en firmabil. Teamet er lille og specialiseret, fordi de kun laver søgemaskineoptimering for en række faste kunder.

Det er kun dig, der bestemmer her – 100%

Det er helt op til dig selv, hvor mange links du vil fyre af hver måned. Laver du kun 2-4 links i måneden, har du allerede sparet mange penge. Jo flere links, du laver, jo flere penge sparer du. Det bliver til en del i længden, og fordelen er, at alle dine links forbliver online, hvis du engang skulle ske at opsige dit abonnement.

Du får gode links og du kan selv skrive artiklerne

Det er nævnt før, men det er gode links du får her. Dine artiklers relevans for hjemmesiden de publiceres på, bliver tjekket, inden de lægges online. Det er nemlig vigtigt, at emnet passer til siderne, de skal lægges op på. Er du ikke til at skrive teksterne selv, kan firmaet også gøre det for dig. Herunder får du en række gode grunde til at tilmelde dig BOB Linkbuiling:

 1. Med bedre placeringer i Google får du flere kunder
 2. Der er et begrænset antal af pladser
 3. Du får professionel linkbuilding til kun en brøkdel af prisen
 4. Der er ingen dårlige eller irrelevante links
 5. Du kan lave alle de links, du har lyst til
 6. Flere danske virksomheder er allerede tilmeldt
 7. Du har også mulighed for at købe billige artikler, hvis du ikke selv vil skrive.

Hvad er ekstern linkbuiling?

Ekstern linkbuilding betyder, at du skaber vigtige links fra andre eksterne hjemmesider til din egen hjemmeside. Det er de her links, som skaber allermest værdi til din website. Intern linkbuilding er derimod, når du skaber links internt på din egen hjemmeside til flere undersider. Begge former for linkbuilding er værdifuldt, men det er ved ekstern linkbuilding, du virkelig kan finde de høje placeringer i Google.

Når du linksbuilder skal du huske på, at du stadig skal skabe godt indhold. Hvis du har en masse dårlige artikler eller sider, som linker til din website, kan du ende med at Google straffer dig. Husk på dette. Hvis du vil opnå stærke og løbende links, kan du også forsøge at få andre til at linke til dig. Det kræver dog e del mere outreach.

BOB-linkbuilding er et værktøj til SEO

SEO står for Search Engine Optimization. Hvis du er kendt inden for verdenen, så ved du, at det er vigtigt for at komme i mål med dine egne mål. Flere besøgende på din hjemmeside, kan i sidste ende føre til mange flere salg. Og hvem vil ikke være mere synlig eller skabe mere salg på sin hjemmeside til en god pris? Du er endda selv herre over, hvordan og hvornår du lægger artikler op. Nemt!

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes