Har du brug for hjælp med økonomien?

Har du brug for hjælp med økonomien?

Hos bogføring&regnskab.dk kan du booke et gratis møde og få overblik over hvad vi kan hjælpe dig med. Vores bogholder kan assisterer med alt fra bogholderi, løn, skat + moms regnskaber til feriepenge og alt det løse.

 

Vi har forskellige pakker du kan tjekke ud og se om en passer til dit behov. Men ellers tager vi gerne et møde, helt gratis og uforpligtende for dig. Her ser vi på hvad du har af udfordringer med økonomien og afregning til skat samt leverandører og hvordan vi kan få dine penge indkasseret.

Lad os holde styr på regnskabet

Med en regnskabs aftale, vil du altid have styr på din økonomi, du kan til enhver tid kontakte os og få et overblik. Vi tager os af bogføring og regnskab, betalinger og faktura samt bankkonto hvis nødvendigt. Her får du professionel hjælp med alt det økonomiske, så du ved at der ikke kommer en overset betaling til skat, eller at momsen ikke er trukket.

 

Du kan fokuserer på at få din virksomhed til at fungerer og at få flere kunder ind af døren. Er du heller ikke vild med at lave bogholderi og regnskab, er dette en god og ikke dyr løsning for dig.

Iværksætter eller større firma

Så er det vigtigt at have overblik over økonomien. Derfor tilbyder vi hos bogføring&regnskab flere forskellige økonomi pakker, så du kan vælge efter dit behov.

Har du vækstet din virksomhed så du har ansatte, er lønadministration og feriepenge indbetalinger noget som skal regnes med ind i det månedlige budget. Tjek vores lønadministration side ud og se om det er det du mangler.

 

Synes du at dit behov rækker over flere pakker, kan du kontakte os og få et tilbud på en pakke til dit firma. Det kan godt betale sig, da det ofte er billigere.

 

Vores bogholdere er professionelle og har flere års erfaring med at skabe orden og overblik i regnskaber. Du får en kompetent partner, som du kan stole på og som sørger for at alle regnskaber, moms og skat bliver indberettet og betalt til tiden. Det giver dig frihed til at udvikle dit firma og mere tid til de opgaver og projekter som betyder noget for dig.

 

Står du med et økonomisk rod du ikke kan få overblik over? 

Kontakt os og aftal et møde, så vi kan komme i gang med at udrede dit potentiale og skabe ro i din hverdag og din families.

 

Du kan finde os på lejbogr.dk eller ringe på 70 60 65 75 med det samme. På hjemmesiden kan du udfylde en af vores formularer og så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som vi kan. Få styr på økonomien det giver ro og arbejdsglæde.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes