Få lavet en ny hjemmeside

Få lavet en ny hjemmeside

Når du skal have lavet en ny hjemmeside

Der er mange ting at tage hensyn til, når du skal have lavet en ny hjemmeside, og afhængigt af hvor omfattende en løsning du har behov for, kan prisen variere en hel del. Du bør derfor altid udarbejde en liste med krav og specifikationer, før du henvender dig til en eller flere virksomheder. På den måde er der blevet forventningsafstemt mellem alle parter, og prisen du vil få tilbudt, vil være mere nøjagtig. Med din liste i hånden kan du for eksempel lave en forespørgsel om at få lavet en ny hjemmeside her. Derudover bør du også have overvejet følgende ting, inden du holder møde med bureauet første gang.

Få lavet en ny hjemmeside med en god struktur

Når du skal have lavet en ny hjemmeside, så er det først og fremmest vigtigt at vælge en god struktur på den. Overordnet set betyder det, at de forskellige undersider er placeret på en logisk måde. Folk har nemmere ved at finde indhold, hvis det befinder sig der, hvor de forventer at finde det. Navngiv derfor også dine sider på en måde, hvor man med det samme forstår, hvad siden handler om. Der er for eksempel ingen grund til at kalde en side med kontakt information andet end netop det, fordi formålet med en sådan side er, at både nye og gamle kunder skal have nemt ved at komme i kontakt med dig.

Hvor hurtigt skal hjemmesiden loade?

Du bør også tage stilling til hvor meget indhold, der skal ligge på siden set i forhold til, hvor meget serverplads og service, du kan og vil betale for. Hvis din side ikke loader hurtigt nok, vil din bounce rate stige, hvilket betyder, at besøgende på hjemmesiden hurtigt forlader den igen. Det vil også påvirke din konverteringsrate negativt hvis folk, som klikker videre fra annoncer på for eksempel Facebook, ikke kan loade din hjemmeside hurtigt nok, og derfor forlader den igen.

Hvad du ellers bør overveje

Ud over ovenstående så er det vigtigt, at din hjemmeside er responsiv, hvilket vil sige, at den tilpasser sig den besøgendes skærm. Derudover bør du også sørge for at lave en aftale om, at din hjemmeside søgemaskineoptimeres, så den rangerer så højt som muligt i søgeresultaterne. En høj placering betyder flere besøgende på din hjemmeside og dermed potentielt flere kunder. Med disse ting i baghovedet er du klar til at få lavet en ny hjemmeside.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes