BullerBox Aps driver abonnementsforretning for hunde med kæmpe succes

BullerBox Aps driver abonnementsforretning for hunde med kæmpe succes

Tingene går hurtigt indenfor business verdenen. Der kommer hele tiden nye mærker, butikker og platforme, som alle har hver sit formål og tilbud. Nogle af disse spændende nye projekter, der bliver smidt op til kunder og seere er blevet succesfulde. Grunden til succesen ligger oftest til grunde for noget unikt og anderledes.

Nettet er stort og rækker bredt til alles smag og behov. Ikke kun for mennesker, men også for dyr. Netop dette er der en ny virksomhed som har sat fokus på.

Abonnement til din hund

Abonnementer er noget som flittigt bliver brugt i mange henseender. De fleste har både abonnementer til mobil, streamingtjenester eller skønhedsprodukter. Dette er noget som mange er afhængige af i deres hverdag, såvel som så mange andre parametre.

En anden del af hverdagen, som vægtes højt, er kæledyr. De som har kæledyr ligger oftest en dyd i at have dyrene så tæt på familien som muligt og forkæle dyrene på samme vis som familien skal forkæles.

Et smart og populært koncept, som er kommet på markedet er BullerBox ApS. De laver goodiebox til hunde i samme stil som goodiebox til mennesker. Her kan man købe abonnement og hver måned modtage en kasse med lækkerier til din hund. Abonnementet er populært da man ikke altid lige kan nå til dyrlægen eller dyrehandleren i hverdagen og få købt lidt lækkerier til hunden. Men med et abonnement af goodieboxen, kan man roligt regne med at Bullerbox sørger for din hund.

Dyrenes behov kommer først

Bullerbox er et firma, som er vokset over de seneste par år og dette er der mange gode grunde til.

En af dem er, at firmaet går ind for organiske materialer og produkter. Deres godbidder er 100 procent organiske og de kan reklamere med at de både er gluten- og sukkerfrie. De sælger kun produkter, som er uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Føde, væske og alt hvad mennesket indtager på en dag betyder meget for ens velbefindende og det samme gælder dyr. Derfor er det vigtigt at man tænker over hvad man tilbyder sin hund, da de ikke selv kan slå det op på internettet.

Ved Bullerbox får du både en god aftale for din tid og hundens behov. Dette kan for mange også giver ro i sjælen, da man måske glemmer at læse på bagsiden af de produkter man køber til hundene, når man lige er på farten hos dyrehandleren.

Populært for både dyrene og familien

Udover at være 100 procent organisk, har Bullerbox også fået sin plads på markedet, grundet deres kreativitet og den omtanke som er lagt i kasserne. De kører skiftende temaer hver måned, for at vedligeholde både spændingen og tilfredsheden hos kunderne og dyrene.

Temaerne kommer i forskellige afskygninger og giver lidt ekstra til både hunden, men i den grad også familien. Har man børn kan det være sjovt for dem at gå på opdagelse i kasserne og dele glæderne med hunden eller hundene.

Det kan også bare være hyggeligt for dem, at få lov at benytte nogle af tingene i goodieboxen, til at få et stærkere bånd med hunden. Det kunne f.eks. være legetøj eller aktiviteter til hunden. Det kunne også være små træningsøvelser man kunne lave med hunden, med de nye lækre godbidder, som kan følge med. Det er i hvert fald altid sjovt at prøve noget nyt, og det er det også for din hund.

Lige så vel som mennesker, kan hunde også kede sig, eller blive trætte af det samme gamle foder. Så hvis du synes din hund fortjener lidt forkælelse, og i selv mangler opfindsomheden til det derhjemme, så gå ind og kig nærmere på en goodiebox fra Bullerbox. Din hund vil takke dig.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes