Unika ringe til mænd – fast fashion eller håndværk?

Unika ringe til mænd – fast fashion eller håndværk?

Mange smykker bliver i dag støbt. Især vedhæng og ringe bliver støbt i forme, som kan gøre produktionen af smykkerne så effektiv som mulig. Med støbning er associationen måske, at hver enkelt støbning bliver lavet i hånden. Det er også tilfældet for enkelte mærker, men i virkeligheden har den teknologiske udvikling også gjort sit indtog på denne branche. Med forskellige maskiner kan smykke masseproduceres og sælges på fastf fashion hjemmesider, uden de behøver være lavet i bemærkelsesværdigt godt materiale. Netop fordi det er muligt at producere smykker på denne effektive måde, kan priserne sænkes helt enormt. Dette får nogle dele af det tidligere smykkemarked til at søge mod smykker fra fast fashion producenter. Men kan teknologien virkelig erstatte godt håndværk og materialer af høj kvalitet?

 

Håndværk eller fast fashion?

Fast fashion industrien har eksploderet de sidste mange år. Der bliver produceret uendelig meget tøj og accesories på ingen tid. Men med opmærksomheden på bæredygtighed, virker det ikke realistisk, at det fortsætter på denne måde. For selvom mange kunder fortsat er tiltrukket af gode priser, er klima og miljø en stærkere faktor for flere. Derfor virker det også til, at flere sætter pris på smykker lavet på ordentlig vis, og som minder væsentlig mere om solidt håndværk, fremfor en hurtig overflødig produktion. 

 

Lige præcis smykker, og måske især ringe er en af de ting, som flere foretrækker, er reelt produceret. Måske især mænd er opmærksomme, da de har færre smykker generelt. Det betyder, at de heller vil have én ring af høj kvalitet, end ti der bliver misfarvet indenfor de første måneder. 

 

Ringe til mænd

Måske mænd generelt er mere opmærksom på produktionen. Der er i hvert fald mange mænd, som sætter pris på god kvalitet. Dette betyder, at ringe til mænd ofte er produceret ved mindre virksomheder eller har et helt unikt design. Ringe til mænd kan naturligvis fås i en masse forskellige designs. Faktisk er mange producenter af ringe til mænd, selv mænd. De ved, hvilket udtryk eller design de selv har manglet i udvalget af ringe til mænd. Derfor har de incitament til at begynde at skabe smykker og ringe til mænd. Nogle mænd er også dygtige håndværkere. Det er faktisk ofte set, at netop forskellige typer håndværkere ender i smykkeproduktion. Mange af dem ender med at lave ringe til mænd. Nogle af dem tager udgangspunkt i det fag, som de kom fra. En tømrer laver smykker af træ, og en smed laver smykker i metal. På den måde opstår et unikt udvalg af ringe til mænd, som nok i høj grad virker mere tiltalende, end det som mange fast fashion producenter kan præstere at lave. Selvom de måske har samme design, tiltaler håndværket i ringe til mænd ofte mere.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes