Unge iværksættere hjælper tech-virksomheder med en bedre søvn

Unge iværksættere hjælper tech-virksomheder med en bedre søvn

Du har formentlig fået af vide et par gange, at søvn er vigtig for at kunne passe sit arbejde. Ikke kun meget søvn men også god søvn. Desværre får alt for mange for lidt søvn, og det er der mange forskellige årsager til. Derfor er det godt, at der er unge iværksættere, som hjælper med de basale ting, der skal til for en bedre søvn:

Mørke

Det er i mørke, at melatonin (søvnhormon) bliver produceret i hjernen. Desværre er det sådan, at det ikke altid er muligt at ligge i fuldstændig mørke – især om sommeren, hvor det bliver lyst efter 3-4 timer. Med Sovemasker sikrer du dig selv fuldstændig mørke hele natten, og du får også mulighed for at blokere lyset ude og tage en lur på farten.

Mindre blåt lys fra skærmen

Noget af det, som er en af de største syndere, når det kommer til søvn er lyset fra vores elektroniske apparater. Vi får tit af vide, at vi bare skal bruge mindre tid foran skærmen og ligge den helt væk inden sengetid. Men det er nemmere sagt end gjort.

Vi lever nemlig i en tid, hvor næsten alt foregår på nettet, og hvis du ikke er en læsehest, så er underholdningen uden telefon minimal. Derudover kan der være nogle praktiske ting, der gør, at du ikke altid kan ligge telefonen eller computeren fra dig. Derfor er der en løsning, som gør det muligt for dig at bruge de elektroniske apparater samtidig med, at du får mindre blåt lys. Nemlig Blue light glasses.

Disse briller blokerer det blåt lys, som er det, der gør det svært at sove. De kan også bruges i løbet af dagen, hvis du er meget på skærmen for at mindske hovedpine.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes