Styrk din tech virksomheds cybersikkerhed med awareness-træning

Styrk din tech virksomheds cybersikkerhed med awareness-træning

Statistikkerne siger det hele: Over 90 % af alle sikkerhedshændelser sker på grund af menneskelige fejl. Dine medarbejdere er din største sikkerhedsrisiko – men de er samtidigt også dit største sikkerhedsforsvar.

 

Ved at træne dine medarbejdere i at opdage kendetegnene for cyberangreb, hvordan de udføres og hvilke konsekvenser, de kan have for din virksomhed, kan du styrke din cybersikkerhed markant.

 

Hvad er awareness-træning?

 

At være bevidst omkring cybersikkerhed refererer til medarbejdernes forståelse af de mange måder, hvorpå hackere kan forsøge at ramme deres virksomhed, og hvordan de selv kan spille en væsentlig rolle i at stoppe cyberangreb og beskytte organisationen. Dette indebærer også kendskab til best practice for at arbejde med bl.a. e-mail og internettet.

 

Inden for cybersikkerhed er awareness-træning en form for program designet til at hjælpe medarbejdere med at forstå den rolle, de spiller i at hjælpe med at bekæmpe brud på informationssikkerheden.

 

Awareness-træning træner medarbejderne i at forstå risici og identificere potentielle angreb, de kan støde på, når de modtager e-mails og bruger internettet. Awareness-træning indeholder forskellige slags øvelser og læringsmateriale, der skal undervise medarbejdere i at beskytte deres virksomhed.

 

Der findes mange typer af awareness-træning, der ikke formår at reducere risikoen for databrud. Det skyldes, at en del træningsprogrammer om cybersikkerhed er kedelige og generende – og medarbejderne gider simpelthen ikke deltage i dem.

 

Her i Moxso tilbyder vi noget helt andet – nemlig yderst engagerende og spændende awareness-træning, leveret i korte og letforståelige sessioner, som dine medarbejdere kan tage, når det passer dem bedst.

 

Dynamisk awareness-træning der skaber resultater

 

Vores dynamiske awareness-træning er altid tilgængelig gennem en online læringsportal, og dine medarbejdere kan selv sætte et præg på træningen, da den er interaktiv. Vores awareness-træning er skabt på medarbejdernes præmisser.

 

Vores awareness-træning er designet til at optimere dine medarbejderes cyber-hygiejne gennem individuelle træningsforløb, der naturligt skaber interesse for cybersikkerhed.

 

Vores tilgang til awareness-træning er menneskecentreret. Træningen er skabt af mennesker – til mennesker.

 

Vores materiale, hvad enten det er videoer eller quizzer, taler til den professionelle medarbejder på en effektiv og letforståelig måde. Vores træning er interessant og oplysende – aldrig belærende eller kedelig.

 

Vi anvender gamification i vores awareness-træning for at give dine medarbejdere en sjov og interaktiv oplevelse, mens de deltager i træningen. Vores tilgang omdanner komplekse emner til konkrete budskaber, hvilket skaber træning, som dine medarbejdere har lyst til at deltage i.

 

Start din rejse mod bedre cybersikkerhed i dag

 

Jo før, du starter med at træne dine medarbejdere med awareness-træning, jo bedre. Truslen fra cyberangreb bliver ved med at stige, og indførelsen af awareness-træning er ikke bare en engangsforestilling. Awareness-træning skal blive en fast og naturlig del af dine medarbejderes hverdag, så de altid kan beskytte din virksomhed – også når cyberangreb bliver endnu mere avancerede og endnu flere slags angreb dukker op.

 

 

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes