Hvad kan man med damprens ? Damprens tillader mennesker at rense bil på en helt ny måde

Hvad kan man med damprens ? Damprens tillader mennesker at rense bil på en helt ny måde

En damprens, tillader folk at vaske på en anden måde. Med en damprens, kan man få lov til at vaske sin bil med damp i stedet for traditionel vand.

Damprens fungerer på den måde at man tager vandet og varmer det op til bestemte grader, som får vandet til at koge. Når vandet koger, skubbes det ud med et stort tryk, og skaber damp. Med damp får man nogle fordel. For det første kan man med damprens fjerne en masse urenheder fra bilerne på en anden måde. Fordi at damprens er en flydende form, kan man vaske på en anden måde. I stedet for at vaske med kluden, og få vandet fra kluden til at røre ved de forskellige overflader, så kan man med damprens i stedet skyde vandet mod det areal som man gerne vil fjerne snavs og andre urenheder fra.

Damprens giver derfor dem der bruger dem til at rense biler, muligheden for at rense biler på en helt anderledes måde. Denne metode betyder at man faktisk kan lade vandet gøre størstedelen af arbejdet, og det er ikke det eneste damprens er godt for.

Damprens er bedre for miljøet. Man skulle ikke tro det, men under en bilvask håndteret af professionelle bruges der mange liter vand.

Kan man selv bruge damprens til sin egen bil?

Det er desværre ikke muligt for danskerne selv at påføre denne metode til deres bilvaske. Årsagen til dette, er at det er meget dyrt at købe udstyret der skal bruges før at man kan vaske sin bil med denne metode.

Det kan være at der i fremtiden bliver mulighed for at man kan vaske sin bil med damprens til privat brug, men for tiden hvis man har lyst til at se fænomenet, så skal man bestille en professionel bilvask.

Er det alle bilvask forhandlere der har damprens?

Nej det er ikke alle. Faktisk er det ikke halvdelen. Årsagen til dette, er at det er virkelig dyrt. Det kræver meget kapital at stifte anlæggene til at kunne servicerer denne ydelse.

Det kræver yderligere at man erstatter ens nuværende anlægsaktiv, med denne nye opfindelse, og har man ikke betalt det af, så er det en ærgerlig situation at stå i.

Hvordan vasker man sin bil med det rette udstyr derhjemme?

Skal man vaske sin bil derhjemme, så er det forskelligt hvad man skal gøre og bruge alt afhængigt af om det er en udvendig vask eller indvendig vask man skal igang med. En indvendig rengøring af bilen vil kræve en klud, og sæbevand. Det er sværere for vandet at tørre når man vasker inde i bilen, og derfor skal man være påpasselig med hvor meget vand man bruger.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes