Gode grunde til at bruge LED lys

Gode grunde til at bruge LED lys

LED lys kan benyttes til en masse forskelligt i hverdagen, så hvis du mangler belysning af den ene eller anden slags, ville det helt sikkert være en god idé at vælge LED lys. For det første er det en del billigere end at vælge en almindelig glødepære. Desuden producerer en glødepære utroligt meget overskudsvarme, og dette øger brandfaren i huset. Derfor er LED lys det eneste alternativ i dag til godt, økonomisk og bæredygtig lys i dit hjem.

 

Her kan du læse meget mere om de forskellige valgmuligheder, der er indenfor LED lys, og måske får du inspiration til dit næste køb! – ellers så kig her

Få en god lygte til udendørs aktiviteter

Hvis du bruger din cykel en del, er det vigtigt at have nogle gode lygter, som kan gøre dig synlig i trafikken, og som også gør det muligt for dig at kunne se alt omkring dig, når du kører afsted på jernhesten. Det er et lovkrav at køre med cykellygter, og det er altså værd at huske på. Uden lygter udsætter vi os selv og andre for fare i trafikken, så det er vigtigt med skarpe og funktionsdygtige lygter.

 

Er du også vild med friluftsliv og at gå på opdagelse i naturen? Det er en fantastisk måde at komme lidt væk fra hverdag, computerskærme og en fyldt indbakke. På en tur ud i det fri, kan det være en fordel at skaffe sig en LED-lommelygte, og måske også en pandelampe til når mørket for alvor falder på. Om end det er en tur i den lokale skov eller op i de norske fjelde, så er det altid godt at kunne se frem for sig på alle tidspunkter at døgnet.

Få LED lys i hjemmet

Hvis du mangler belysning hjemme hos dig, er der mange forskellige typer af LED-lamper at vælge imellem. Det helt stort hit til blandt andet teenageværelset, men ellers også i alle typer rum, er lysbåndet. Det er et tyndt bånd som du kan sætte op langs loftskanten. Båndet vil lyse op, og give en helt særlig stemning til rummet. Du kan skifte imellem et hav af farver, og så ofte du vil.

 

Du kan også skifte dine glødepærer ud med LED-belysning. Der findes systemer hvor du kan tilkoble dig til lamperne via din telefon. Så kan du tænde og slukke for lyset, også når du ikke er hjemme. Dette er især praktisk når man er ude at rejse eller bare væk fra huset i længere tid. Tænd lyset om aftenen, så tyve ikke kan gennemskue, at huset står tomt.

 

Det er utroligt smart at have spotlys i loftet, især i rum som køkken og på badeværelset, så du får et stærkt ovenlys, der gør rummet lyst. Der findes mange forskellige slags LED indbygningsspots, du skal nok finde det, der passer bedst til dit hjem!

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes