Få styr på din forretning i København med det rette vikarbureau

Få styr på din forretning i København med det rette vikarbureau

Driver du forretning inden for hotel- og restaurationsbranchen, er du nok allerede bekendt med, hvor vigtig sommersæsonen er for din forretning.

Men til trods for vigtigheden af det lyse halvårs sæson, er det langt fra alle erhvervsdrivende som står klar til at tage imod den med åbne arme. Ikke to steder er ens, hvor nogle står parate med alt det mandskab, som de skal bruge, mens andre har kritiske bemandingshuller.

Er du en af dem som står i en kritisk situation, kan det være en god at hente hjælp fra professionelt vikarbureau København med erfaring indenfor hotel- og restaurationsbranchen. Læs med videre om, hvorfor det kan være lige den hjælp, som du har brug for.

En skinnende sommer og guldskinnende lommer

Som erhvervsdrivende inden for hotel- og restaurationsbranchen er der store summer at hente hen over sommeren. Der kommer nemlig utallige sightseeing-hungrende turister, der strømmer ind til storbyerne og fylder de populære seværdigheder og attraktioner. Ligeledes er det også i denne tid, at de fleste spiser ude for at nyde sommerens gode solskinsvejr.

I sådan en tid er mere afgørende end før at have et godt og kvalificeret team på plads. Det kan nemlig sikre din drift og kapacitet, således, at du får det maksimale ud af sæsonen. Uanset om dit personale arbejder direkte med gæsterne eller står bag i kulisserne, skal deres indsats være på sit højeste i denne tid af året.

For at stå klar til sæsonen kan du gøre brug af en række forskellige strategier.

Ansæt ekstra i god tid før

I redaktionen anbefaler vi, at du ansætter ekstra personale i tiden op til denne periode. På den måde sikrer du dig, at alle dine vagter dækkes fuld ud. Hertil giver det dig også manøvre rum ift. planlægning af vagter – også hvis der sker noget uventet. Den ekstra manøvre rum kan være guld værd i en travl periode.

Være ekstra opmærksomme på leverandører

Derudover anbefaler vi, at du arbejder vi tæt sammen med dine leverandører for at sikre, at al mad og alle drikkevarer lever op til de sædvanlige standarder.

Kort sagt er der ingen tvivl om, at succes i sommersæsonen afhænger af omhyggelig forberedelse og samarbejde mellem teammedlemmerne. Med strategisk planlægning og konstant kommunikation vil din forretning fortsætte med at blomstre længe efter sommermånederne er slut.

Vikarbureauet et hemmeligt våben

Den sidste ting, som vi i redaktionen vil anbefale, at du strategisk gør brug af erfarne vikarer i din ansættelses proces, særligt hvis det økonomisk ikke giver mening for dig at have fastpersonale ansat i vinterhalvåret. Med dette menes der lige så mange ansatte som i løbet af sommermånederne.

Du bør her vælge personale nøje ud fra:

  • Pålidelighed
  • Erfaring
  • Attitude
  • Personlighed
  • Servicegen

 

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes