Bilpleje

Bilpleje

Trænger din bil til en ordentlig overhaling? Og er det ikke nok med støvsugeren og en opvreden karklud? Måske har du overvejet at investere i en omgang bilpleje, hvilket også er en god idé, men også en lidt dyr løsning i det daglige samtidig med, at du er nødt til at undvære din bil. Der er også en anden mulighed nemlig, at du gør-det-selv med professionelt udstyr. På denne måde kan du klare rengøringen, når det passer dig. Og det er jo aldrig til at vide, hvornår uheldet er ude. Har du børn i bilen og måske også en hund, så ser den ofte ud derefter. Fedtede fingre, støvler på sæderne, spildt juice, sand, jord, osv., osv. Det er grobund for mange bakterier, som du ikke kan fjerne med støvsugeren, da det kræver en grundigere dybderensning.

DIY med professionelt udstyr

Med en damprenser til bil kan du udføre professionel bilpleje derhjemme og få din bil rengjort 100%. Der er mange fordelt ved at anskaffe sig en damprenser til bilen:

  • Bakterier fjernes næsten 100%
  • Rengøringen klares uden brug af kemikalier
  • Grundigere rengøring

 

Grunden til at en damprenser kan gøre grundigere rent og fjerne næsten alle bakterier skyldes, at den ikke kun fjerner skidtet, ligesom en støvsuger, men den renser også sæderne, måtterne, osv. Med en damprenser får du en høj sugeevne og med de børster og spray, som damprenseren er udstyret med, renses stoffet samtidig meget effektivt. Væsken, der hældes i damprenseren, er kemikaliefri, så du kan gøre rent med god samvittighed over for klimaet. Det er også rart at tænke på, at der ikke er en masse giftige dampe, man kan indånde, når man sætter sig i bilen efter rengøringen. Det er alligevel mange timer, man bruger i bilen, så her skal indeklimaet selvfølgelig også være i orden.

Investering i en damprenser

Hvis du beslutter dig for at investere i en damprenser, ligger der selvfølgelig nogle overvejelser bag, for den er ikke helt billig. Det er en god idé at undersøge markedet og når du har taget beslutningen om at anskaffe dig en damprenser, skal du sikre dig, at det er en god kvalitet. Damprensere fås i flere forskellige størrelser, så det bør være muligt at finde den rette til dit behov. Og du kan selvfølgelig også bruge damprenseren inden for i dit hjem til forskellige overflader, så det er ikke kun i bilen, du får glæde af den.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes