3 grunde til at få gang i din SEO-strategi

3 grunde til at få gang i din SEO-strategi

Ved du ikke, at din organiske trafik er guld værd. Så må du hellere finde ud af hvorfor. Her giver vi dig 5 grunde til, at du skal arbejde med SEO på din hjemmeside. SEO kan nemlig, når gjort rigtigt og løbende optimeret, give dig de bedste forudsætninger for at skabe masser af gratis trafik til din hjemmeside hver eneste måned. Og hvem vil ikke have det? Vil du vide mere? Så læs mere her.

Grund #1 – Få dit budskab ud til potentielle kunder

Dine potentielle kunder er med sikkerhed storforbrugere af søgemaskinen Google. Det gælder både, når du søger efter ydelser, produkter eller tilbud, som din virksomhed sælger. Derfor er det vigtigt, at du er synlig i søgemaskinerne.

Konsekvensen ved ikke at arbejde med SEO er, at du mister mange af dine potentielle kunder til dine konkurrenter. Dermed snyder du faktisk kun dig selv, hvis du ikke arbejder med SEO.

Grund #2 – Organisk trafik konverterer godt

Erfaringer visser, at noget af det, som konverterer og genererer flest salg faktisk, er organisk trafik. Grunden er, at dine kunder søger meget specifikt. Det kan være de søger efter sengetøj, billigt sengetøj eller silkesengetøj. Herefter lander de på din hjemmeside, hvor de kan købe sengetøj. Du opfylder deres søgeintention så at sige.

Ikke alle kunder er så langt i købsprocessen, at de vil være klar til at trykke på køb knappen, den første gang de besøger din hjemmeside. Det er dog lige så vigtigt, at du får gjort opmærksom på dine produkter og din virksomhed. Også selvom alle dine besøgende ikke omdannes til kunder med det samme.

Grund #3 – Mere trafik giver større overskud

SEO kan være en af de afgørende faktorer for, om du danner overskud ved årets udgang. I princippet er der ingen grænser for, hvor meget organisk trafik, du kan lede til din hjemmeside. Jo mere organisk trafik du skaber, jo større base har din omsætning for at stige.

Søgevolumen på relevante søgeord kan svinge rigtig meget fra branche til branche. Nogle brancher har flere søgeord med flere tusinde søgninger hver måned. Andre brancher er nær så heldige. Derfor skal du aldrig satse på SEO, som dit eneste værktøj til online markedsføring. Du bør altid sprede dine bolde over flere forskellige aktiviteter.

Få kvalificeret hjælp til SEO

Det er altid en god idé at overlade arbejdet med søgemaskineoptimering til et kvalificeret bureau. Grunden til det er, at det kan tage rigtig lang tid. Specielt, hvis du har en hjemmeside med mange undersider eller mange optimeringsmuligheder. Ved at bruge et bureau kan du i stedet koncentrere dig om det, du er god til. Nemlig at sælge dit produkt, rådgive, eller hvad du ellers tilbyder.

I Danmark kan du vælge mellem mange bureauer. Det er bare at kontakte dit foretrukne, og så er du i gang. Husk altid at vælge et bureau, du føler, du kan stole på. Dine opgaver skal jo gerne laves ordentligt og til tiden.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes